D'Lyon Stud & Sporthorses Kontakta oss

Ridlektioner

D'Lyon Stud & Sporthorses välkomnar er till sommarridning!
Jag som håller i lektionerna heter Olivia Dahlroth och är 25 år gammal. Jag har ridit i hela mitt liv och tävlar aktivt i hoppning.
Jag har bland annat ridit MSVB på ponny, elitserien, ungponny SM och 1,30m på stor häst, med mål och visioner att komma betydligt längre än så. Utöver detta är jag utbildad seminassistent, har hästskötarexamen och är i Juni utbildad verksamhets ledare inom hästrelaterade näringar samt ridlärare.

Sedan sommaren 2018 har jag erbjudit privatlektioner under somrarna på mina hästar vilket har varit väldigt populärt.
Jag har fått möjlighet att undervisa många elever och de har alla varit väldigt nöjda och glada. Sedan dess har jag fortsatt att ta emot elever.
Mitt mål med mina lektioner är att man ska känna att man kommer framåt med sin ridning varje gång och kommer lite närmare sitt mål för varje ridlektion. Mina lektioner är således inte som traditionella ridskole-lektioner, utan hos mig rider ni i små grupper med mer fokus på dig och "din häst". På så sätt får du möjlighet att utveckla din ridning i raketfart.
En vanlig kommentar som jag brukar få av mina elever är att mina lektioner ger så mycket mer. Prova du också!

Måndagar och tisdagar

Hoppgrupp Special


Torsdagar

Dressyr/markarbete


Fredagar

Uterittsgrupp


Superscript

Sommarridning 2024

Gruppträning 3 dagar i veckan. Ni är tre ekipage i varje grupp. Utöver dessa grupper finns en uterittsgrupp på fredagar där vi rider ut. Hoppspecial måndagar och tisdagar. Varannan gång hoppning, varannan gång bommar/cavaletti. Grupperna drar igång vecka 26!

Passar inte tiderna för gruppträningen för dig?
Anmäl ditt intresse med förslag på tid så kan fler grupper sättas ihop vid förfrågan.
Vill du hellre rida privatlektion? Inga problem, det ordnar vi!Priser privatlektioner:
Dressyr/markarbete 595kr
Hopplektion 650kr

Välkomna att boka via mail eller ring Olivia 0734426302

Paket
Detta ingår
Pris
Hoppspecial

Här varvar vi hoppning med bommar/cavaletti. Vi har en grupp för rutinerade ryttare och en grupp för de mindre rutinerade. Alla kan vara med! Tider för detta är Måndagar 12.00-13.30 samt 13.30-15.00. Tisdagar 09.00-10.30 samt 10.30-12.00.

450,00 SEK

Boka
Dressyr/markarbete

Här är gruppen för den som vill slipa mer på ridningen och få ett bättre samspel med sin häst. Torsdagar 09.00-10.30 samt 10.30-12.00

395,00 SEK

Boka 
Uterittsgruppen

Varför inte avsluta veckan på ett underbart härligt sätt i vacker natur tillsammans med hästen? På fredagar samlas vi en grupp och rider ut en runda klockan 17.00-18.30

300,00 SEK

Boka 
Långritt

Två gånger i månaden samlas vi ett härligt gäng och rider ut på en långritt. Vi sitter till häst i cirka 2 timmar och avslutar med en go-fika. Total tid runt 3 timmar. Anmäl ditt intresse så skickar jag ut förslag på tider.

1000,00 SEK

Boka