I samarbete med Denis Lynch & Tipperary's Finest kan vi nu erbjuda en stark portfölj med topphingstar för ditt sto.


  • Fryst

    Upptäck hela kollektionen på tipperarysfinest.com

  • Färskt

    Prophet verkar via färsk semin hos oss i år. Ta chansen att upptäcka denna fantastiska hingst som efter säsongen ska vidare ut i sin tävlingskarriär.

D'Lyon x Denis Lynch & Tipperary's Finest presenterar 

Prophet

Vi presenterar Prophet, en stigande stjärna i ridvärlden. Erkänd som en premiumhingst och hyllad som bästa hopphingst vid KWPN's bruksprov, visar Prophet upp en blandning av modern elegans och medfödd atleticis,
Hans stamtavla stoltserar med den berömda Gaspahr som sin far, en framstående Grand Prix-vinnare, och den uppskattade Voltaire på moderns sida.

Prophets dynamiska närvaro på arenan och hans flytande rörelse, tillsammans med en elektrisk energi i språnget, inger spänning inför hans lovande framtid. Följ med oss och utforska Prophet's anmärkningsvärda resa och bevittna förstahandsutvecklingen av en hingst som är avsedd att göra en bestående inverkan på ridsportens värld.

Prophet är efter världscuphingsten och Grand Prix vinnaren GASPHAR (Berlin - Tangelo van de Zuuthoeve).
Moder Tina-Laris har redan lämnat den internationella 1.55m hopphästen Inter-Larus (f.Mylord Carthago) och flera 1.30/1.35m hopphästar. Hon är en halvsyster till de internationella hopphästarna på 1,45/1,50 m nivå Donnalaris (f.Calido I) och Santa Caterina (f.Cavalier).

Mormor Nalaris är också listad som mormor till den KWPN-godkända hingsten Kempinski (f.Darco), som fortsätter sin tävlingskarriär i USA. Denna direkta mödernelinje har producerat ett antal 1,50/1,60m hopphästar inklusive Expert (f.Tangelo van de Zuuthoeve), Temptation (f.Mermus R), Cupido (f.Unaniem), Captain (s.Unaniem) och 1.45m nivå tävlande godkända hingstar som Gullit HBC (s.Cantos) och Heart Touch (f.Untouched)

Språngavgift 3000kr + moms
Dräktighetsavgift 7000kr + moms
Samlingavgift (debiteras en gång per säsong) 700kr + moms
Skick med bil 950 kr + moms
Bokas vis samtal, sms eller mail till Olivia 0722518333
Olivia@dlyonsporthorses.com
Kommer vara godkänd i SWB men inväntar linjärbeskrivning innan han kan bli inlagd i språngrulla.

Skaffa din drömhäst nu!

 Tillsammans skapar vi vinnare!